Condoleanceregister Nederland

 

Condoleanceregister Nederland

Het begrip ‘condoleanceregister’ houdt in het tonen van medeleven aan de nabestaanden na het overlijden van een persoon. Vaak is er voor of na de begrafenis of crematie gelegenheid om de nabestaanden officieel te condoleren. Een andere mogelijkheid is het tekenen van een dergelijk register. Traditioneel wordt een dergelijk register op een daarvoor bestemde locatie getekend. Sinds het bestaan van internet is er echter steeds meer belangstelling voor het openen van digitale online registers. Door de online condoleanceregisters is het ook mogelijk geworden om medeleven te uiten aan nabestaanden die men niet persoonlijk kent.

Het grootste register
Het grootste register ooit is overigens het condoleanceregister dat geopend is voor de slachtoffers van vlucht MH17 naar Kuala Lumpur. Meer dan 60.000 mensen hebben de nabestaanden gecondoleerd en een hart onder de riem gestoken. Hier kunt u terecht voor nog meer statistieken.

Condoleanceregister.nl
Wanneer een familielid of een andere dierbare persoon is overleden, kunt u gratis een condoleanceregister openen. Zo creëert u een online gedenkplaats voor de overledene waar familieleden, vrienden, kennissen en collega’s hun condoleances kunnen plaatsen en delen.
Condoleance.nl
Open kosteloos een condoleanceregister als blijvende herinnering aan uw dierbare of een bekend persoon…
Condoleanceregister Nederland