mei 012017
 

‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’

De RememberBox is een persoonlijk bedankje om mee te geven aan de genodigden en belangstellenden van een uitvaartplechtigheid. Met de RememberBox krijgt iedereen een waardevolle en tastbare herinnering mee naar huis.

Na een bruiloft of een geboortefeest krijgen de genodigden vaak een kleine attentie mee naar huis. Als dank voor hun aanwezigheid, maar ook als herinnering aan het feest. Nu is een uitvaart natuurlijk allesbehalve een feest. Maar des te meer speelt de herinnering aan de overledene. Aan deze herinnering proberen wij vorm te geven door middel van een RememberBox.

Rememberbox II

De RememberBox is een doosje dat, ten eerste qua vormgeving volledig gepersonaliseerd kan worden, met foto’s of een mooi gedicht. Ten tweede wordt het doosje gevuld met een zakdoekje en een kaarsje dat thuis gebrand kan worden, om even stil te staan bij de overledene of de familie die achterblijft. Ten slotte is de RememberBox bij uitstek een aandenken om thuis een mooi plekje te geven en waar je zelf vervolgens een dierbare herinnering in kan doen, om te bewaren.

De RememberBox helpt nabestaanden om het verlies van een dierbare een mooi plekje te geven!

Al onze doosjes worden met liefde in Nederland gevouwen. Meer informatie vindt u op onze website: www.rememberbox.nl.