Over Uitvaartkeuze.nl

 

Mijn naam is Renske Schut. Ik ben tekstschrijver en fotograaf. Uitvaartkeuze.nl is medio 2012 ontstaan uit eigen behoefte.  Natuurlijk, er was al veel op internet te vinden over van alles rondom uitvaarten. Maar een website puur gericht op het personaliseren van een uitvaart bestond niet. Wat zou dat een hoop tijd gescheeld hebben! En ik vond allerlei producten waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden. Wat zou het handig zijn als dat allemaal op één plaats te vinden was…

Ik hoop met Uitvaarkeuze.nl in een behoefte te kunnen voorzien en zo iedereen die een uitvaart persoonlijk wil maken een steuntje in de rug te bieden in een vaak lastige tijd.

In de loop van de tijd werd ik steeds meer benaderd door mensen met vragen op het gebied van budgetuitvaarten. Weet u waar ik een goedkope kist kan kopen? Ik zoek een uitvaartondernemer die goedkoop een begrafenis kan regelen. Weet u er een? Ik besloot een aparte website te maken voor mensen die op zoek zijn naar prijsbewuste mogelijkheden. www.budget-uitvaartkeuze.nl  werd geboren (februari 2014). Ook met deze website hoop ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn in zowel persoonlijke als economisch moeilijke tijden.

Mocht u informatie missen of heeft u een goede tip, dan hoor ik dat natuurlijk graag: info@uitvaartkeuze.nl.

Groet,

Renske Schut